Védett Társadalom Alapítvány írása

A V4NA nemzetközi hírügynökség arról ír, hogy botrány tört ki az egyik amerikai leányiskolában, mert az intézmény lehetővé tette volna a transzneműek felvételét. Hozzátették, hogy a Tennessee állambeli Nashville-ben található Harpeth Hall leányiskolában a szülők, az adományozók és az iskola öregdiákjai azzal fenyegették az intézményt, hogy visszavonják adományaikat. Emellett több olyan iskolai tisztviselő lemondását követelik, akik szerintük “a politikai aktivizmus és a megosztottság elősegítői” voltak.

A szülők, öregdiákok és adományozók felhívása nem sokkal azután született meg, hogy a lányiskola bejelentette, hogy

A JÖVŐBEN OLYAN FIÚK IS JÁRHATNAK AZ INTÉZMÉNYBE, AKIK LÁNYNAK VALLJÁK MAGUKAT.

A V4NA arról ír, hogy akkora volt azonban a felháborodás, hogy az iskola kénytelen volt visszavonulót fújni és közölte, hogy mégsem engedélyezik a transznemű diákok felvételét az intézménybe.

A szülők azonban nem elégedtek meg ennyivel. A nyílt levélben azt írták, hogy

megtört a testületbe – és több kulcsfontosságú tisztviselőbe – vetett bizalmuk. Úgy vélik, hogy a testület és a vezetőség jobban összpontosít a politikai aktivizmusra, mint a lányaik oktatására.

A levél úgy folytatódik, hogy

az alapján, ahogyan önök kezelték ezt a közelmúltbeli nemi politikáról szóló közleményt, nem bízunk abban, hogy az igazgatótanács vagy az adminisztráció egyes jelenlegi tagjai képesek korrigálni ezt a problémát. Ma az adminisztráció és az igazgatótanács azon tagjainak lemondását kérjük, akik a politikai aktivizmus és a megosztottság támogatói vagy elősegítői voltak.

Az aláírók leszögezték azt is, hogy

MINDEN ANYAGI HOZZÁJÁRULÁST VISSZATARTANAK ADDIG, AMÍG AZ ISKOLA VÉGRE NEM HAJTJA A SZÜLŐK, ÖREGDIÁKOK ÉS ADOMÁNYOZÓK KÖVETELÉSEIT.

Annyira elvesztették a bizalmat az iskola iránt, hogy azt is követelik, hogy ők maguk delegálják az igazgatótanács vezetőjét az intézményben. A hírügynökség szerint nem csoda, hogy az iskola megpróbált behódolni a progresszív genderőrületnek, az iskola ugyanis a Független Iskolák Országos Szövetségéhez (NAIS) tartozik. Az ehhez tartozó iskolákról számos esetben kiderült, hogy

“QUEER TANANYAGOT” ÉS TRANSZNEMŰ IDEOLÓGIÁT ERŐLTETNEK DIÁKJAIRA, BELEÉRTVE AZ ÓVODÁSOKAT IS.

A közel 1800 tagiskolát tömörítő NAIS a kritikus fajelmélet híve, és évente megrendezi a “Színes Emberek Konferenciáját”. A Harpeth Hall iskola is minden évben tanárokat és munkatársakat küld a konferenciára.